گزارش تصویری ظهر عاشورا در آستانه اشرفیه
شهرستان آستانه اشرفیه به دلیل حضور آرامگاه سید جلال الدین اشرف (ع)، فرزند امام موسی کاظم (ع) بعنوان پایگاه مذهبی استان گیلان شناخته می شود. از همین روی ایام محرم در این شهرستان حال و هوای دیگری دارد.
یکی از مراسمهایی که هر ساله در بارگاه سید جلال الدین اشرف(ع) و برخی دیگر از امامزاده های شهرستان برگزار می شود، مراسم تعزیه ظهر عاشوراست.
در این مراسم که پس از برگزاری نماز ظهر روز عاشورا برگزار می شود، خیمه های کاروان امام حسین (ع) شبیه سازی می شوند و شمایلهای یزیدی به آتش کشاندن آنها می پردازند تا رنجهایی که کاروانیان حسین بردند تاحدودی در نظر عزاداران حقیقی تر به نظر آید.
امروز از این مراسم سنتی چند عکس گرفتم که بعضی از آنها را در اینجا به نظاره می گذارم، و بقیه شان را در این گروه از عکسهای من در فلیکر یا پیکاسا می توانید ببینید.









با توجه به بلوکه بودن فلیکر نظرت درباره استفاده از این سرویس چی است؟
از تذکرت ممنونم فتحی جان!
عکسها رو در پیکاسا هم آپلود کردم و از سرور گوگل برای نمایش در وبلاگ استفاده نمودم.
جمعیت خوبی اومدن. ایکاش از حرم بیشتر می گرفتی.
متاسفانه جایگاه من برای عکاسی چندان خوب نبود!
تو عکسا دنبال کریم و رضا(دوقلو)، رفقای آستانهایم میگشتم که پیدا نکردمشون
منم بودم :دی
دقیقا نزدیک کیوسک داخل حرم
پست خوبی بود ، مخصوصا برای من که همیشه عاشورا تهرانم و جاهای دیگه رو ندیدم
اِاِاِاِاِاِاِ شما کجا بودین ندیدمتون!
سلام
ظاهرا جای شما خیلی خوب بود برای عکس گرفتن.
آخه همیشه آقایون همه جا راحتترند….
ولی من هم تا جاییکه درتوان داشتم آستانه را به تصویر کشیدم.
به “آستانه چه خبر؟” سر بزنید.
خوشحالم که یه همشهری دیگر رو در دنیای مجازی ملاقات میکنم.
به وبگاه “آستانه چه خبر؟” در صفحه پیوندها لینک دادم.
سربلند باشید
.:: آستانه چه خبر؟ ::. یادت نره